Blogs / boekrpesentatie in Aalsmeer

Praten over het verhaal achter Pelgrim is niet altijd eenvoudig. Het boek gaat over onderwerpen als dynamiek tussen mensen, spiritualiteit, oprechtheid en de liefde. Het zijn allemaal onderwerpen die iets van doen hebben met de binnenkant van de mens.


Praten over deze onderwerpen is meestal vooral gemakkelijk als je alleen maar hoeft te luisteren. Het is bijzonder om mensen gestimuleerd te zien te kijken naar de binnenkant van de mens. Daarvan bewust worden op zich geeft al heel veel inzicht.


Gisteravond waren het alleen maar mannen rond de tafel. En dan praten over de liefde. De meeste van ons houden wel van een goed potje sex op zijn tijd. Maar als het over dat andere deel gaat. Waarover hebben we het dan eigenlijk? Het was mooi om die perspectieven in beeld te krijgen.


Iedereen ging met een gesigneerd boek naar huis. Meestal als verrassing voor een geliefde. Ieder boek met een eigen unieke signering. Mooi om die over een tijdje nog eens onder elkaar te zetten en nog eens op terug te kijken.We waren het er over eens dat het lezen van Pelgrim heel anders zal zijn als je deze presentatie hebt meegemaakt.

Beoordeel dit blog